SYNNY BLOG

Verkooppunt Beauty Salon AMARYLLIS

SYNNY straalt van trots bij de aankondiging van het nieuwste verkooppunt: Schoonheidssalon AMARYLLIS. Deze samenwerking is niet zomaar een uitbreiding van het netwerk; het is een harmonieuze samensmelting van twee merken die zich toewijden aan schoonheid, welzijn en kwaliteit.

Lees meer »

Nieuwe producten

Wil je graag SYNNY sieraden cadeau geven en ben je er nog niet helemaal uit welke het gaan worden? Daar hebben wij nu een oplossing voor, want er zijn nu SYNNY Gift Cards verkrijgbaar vanaf € 10,- euro!

Lees meer »

Ibiza markt

Onze eerste Ibiza markt is een feit! Afgelopen vrijdag hebben wij in Wijhe op de Bohemian Ibiza markt gestaan. Dit in samenwerking met Bohemian shop.

Lees meer »

SYNNY Collecties

Wij vinden het echt gaaf om je te mogen vertellen dat voor de handgemaakte SYNNY sieraden nu collecties zijn. Op deze manier willen wij onderscheid kunnen maken in de soort unieke sieraden. Wil je juist lekker opvallen met stoere sieraden of ga je toch voor een iets rustigere uitstraling? De collecties sluiten dan ook helemaal aan waar SYNNY voor staat en dat is: avontuurlijk, chic, creatief, eigen, passievol en plezierig.

Lees meer »

IK TOON 2023

Afgelopen weekend heeft SYNNY samen met Dineke Renkema Schilderijen mogen exposeren. Het was geweldig om dit samen met mijn moeder te mogen doen.

Lees meer »

Wij zijn live!

Op vrijdag 31 maart is SYNNY live gegaan. De maanden ervoor is er hard gewerkt aan de inrichting van het atelier en deze website, waarbij een leuke fotoshoot was ingepland om de sieraden te fotograferen. Dankjewel marissamulder.fotografie voor de leuke dag en mooie foto’s die jij hebt gemaakt!

Lees meer »