OVER SYNNY

SYNNY staat voor avontuurlijk, chic, creatief, eigen, passievol en plezierig. Dit zie je terug in de gehele collectie. Alle sieraden worden door SYNNY (Synthia) zelf vanuit een atelier ontworpen en met de hand gemaakt. Het idee achter SYNNY is om unieke sieraden te kunnen dragen. En ook anderen te laten shinen met onze sieraden. De missie van SYNNY is om iedereen BE SYNNY te kunnen laten zijn.  

 

De collectie bestaat nu uit: 

BE ADVENTUROUS 

Deze collectie is een tikkeltje gewaagd. Met deze sieraden val je lekker op door de kleuren, glitters en eigen stijl die wordt gebruikt. 

 

BE CLASSIC

Met deze klassieke collectie wordt jij zeker gezien! De combinaties zijn een musthave bij een feestelijke gelegenheid.

 

BE DREAMY 

Droom jij niet heerlijk weg van een mooie stranddag? Bij deze collectie zijn tinten gekozen om een beach look te creëren. 

 

BE FESTIVE 

Maak van iedere dag een feestje! De opvallende kleurencombinaties hebben een speelse uitstraling waarmee jij de hele dag schittert. 

 

BE SWEET 

Hoe schattig zijn deze sieraden!? Ze hebben naast de zachte uitstraling ook een chique uitstraling. 

 

BE ZEN 

Voor deze sieraden zijn rustige kleuren gebruikt. Wil jij iets minder opvallen en toch iets unieks dragen, dan is deze collectie helemaal voor jou! 

 

Ready to BE SYNNY?

BE SYNNY, BE…….

 

De sieraden zijn verkrijgbaar via de webshop of boek een leuke sieradenparty bij jou op locatie. Je kan van SYNNY verwachten dat er regelmatig nieuwe producten online komen. Wil je graag van de nieuwe ontwikkelingen op de hoogte blijven? Volg SYNNY snel op social media: