IK TOON 2023

Gepubliceerd op 7 juni 2023 om 19:38

Afgelopen weekend heeft SYNNY samen met Dineke Renkema Schilderijen mogen exposeren. Het was geweldig om dit samen met mijn moeder te mogen doen.

 

‘IK TOON’ gaf een podium aan alle amateurs en professionele kunstenaars. Een week lang konden bezoekers genieten van kunstroutes, workshops, open repetities, een kunstmarkt en diverse optredens van regionale (amateur)kunstenaars en verenigingen. Dit alles met het thema ‘Mijn hart voor cultuur’, om zo te laten zien hoeveel plezier het geeft om met kunst en cultuur bezig te zijn. Tijdens deze route kregen bezoekers de kans om binnen te kijken bij ateliers. En dus ook bij die van mijn moeder.

 

Wij hadden naast het atelier een stuk van de achtertuin omgetoverd tot een magische kunstroute. De schilderijen waren hierdoor op een prachtige manier te bewonderen. In de looproute waren op het terras een aantal SYNNY sieraden geëxposeerd. 

 

Naast een super gezellig weekend en heerlijk weer, was het ook een leerzaam weekend met veel mooie mensen. Ben jij nieuwsgierig naar hoe de kunstroute was, kijk dan voor meer informatie op ‘IK TOON’ www.iktoonsalland.nl.

 

Wil je graag op de hoogte blijven van onze nieuwe ontwikkelingen, volg ons dan snel via social media en/of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.