Betaal- & verzendmethoden

Veilig bestellen en betalen

Bestellen bij SYNNY is volledig veilig. Betalen verloopt via de beveiligde verbinding. Je privacy wordt gewaarborgd en je gegevens zullen nooit in handen komen van derden. Je kiest zelf hoe je wilt betalen. Je kunt je online bestelling op verschillende manieren betalen:

  • iDeal, gemakkelijk en veilig via jouw eigen bank.
  • Paypal
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • Klarna - Achteraf betalen
  • American Express

Betalen met iDeal

Bij SYNNY kun je binnen Nederland met iDeal betalen. Dan betaal je dus in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent. Het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van de bank.

Betalen met Creditcard

Je kunt betalen met de volgende creditcards: Visa, Mastercard, Maestro en American Express. Om de creditkaartgegevens te beschermen, worden jouw volledige gegevens gecodeerd verstuurd via SSL-servers. Zodoende zijn ze beveiligd tegen toegang van derden. Daarnaast werkt de Koeka webshop bij creditcards standaard met een SecureCode. Dit betekent extra veiligheid voor jezelf. Als je deze code niet hebt, word je automatisch doorgelinkt naar je eigen bank. Daar kun je de SecureCode eenmalig activeren en vervolgens de bestelling en betaling afronden. Wanneer er met een creditcard betaald wordt zal de kaart gelijk belast worden. 

Achteraf betalen met Klarna

Na het versturen van de bestelling ontvang je via Klarna een factuur. Kies op de betaalpagina voor de optie Klarna (achteraf betalen). Je ontvangt een bevestiging van je bestelling via e-mail. Binnen enkele dagen na het versturen van de bestelling ontvang je per e-mail een factuur van Klarna. Deze dient binnen 14 dagen voldaan te zijn. Gebruik voor de betaling de betaalgegevens die op de factuur worden aangegeven.

Voor achteraf betalen via Klarna geldt het volgende:

Het kiezen van een ander afleveradres is bij deze betaalwijze niet mogelijk. Je dient ouder te zijn dan 18 jaar om gebruik te kunnen maken van deze betaalmogelijkheid. Wanneer je kiest voor deze betaalmethode ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Indien Klarna geen betaling ontvangt voor de vervaldatum van de factuur, versturen zij automatisch een herinnering. Is het factuurbedrag na de vervaldatum van de herinnering nog niet betaald? Dan zal Klarna kosten in rekening brengen. Alle kosten voor het niet op tijd betalen, zijn ook voor jouw rekening. 

Betaling

Bij een bestelling vragen we je altijd om vooruit te betalen door middel van de aangegeven betalingsmogelijkheden op de betaalpagina. De bestelling wordt alleen verzonden als de betaling binnen is. Als de bestelling na betaling geannuleerd wordt, zal de bestelling door SYNNY eveneens worden geannuleerd. Ook wanneer SYNNY na een bestelling een negatief bankadvies krijgt, zal de bestelling geannuleerd worden.

Geannuleerde artikelen

Wij monitoren ons online assortiment voortdurend en met de grootst mogelijke zorg. Voor de levering zijn wij echter afhankelijk van meerdere factoren. Helaas komt het in uitzonderlijke gevallen voor, dat tijdens de verwerking van de bestelling blijkt dat een product niet meer op voorraad is. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, aan je gecrediteerd.

Prijzen

Alle prijzen van de producten die via de SYNNY webshop worden verkocht zijn inclusief BTW.

Bezorgtermijn

Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 16:00 uur worden binnen 1-3 werkdagen verstuurd.

Levering

Het pakket wordt 1 keer aan de deur aangeboden. Wanneer je niet thuis bent zal de bezorger het pakket aanbieden bij de buren of naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt brengen. Dit zal kenbaar gemaakt worden middels een briefje in de bus en een aanpassing in je Track & Trace. Je hebt 2 weken de tijd om het pakket op te halen bij het afhaalpunt. Wanneer het pakket na 2 weken nog niet is opgehaald, gaat het retour naar de afzender. Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden.

Verzendkosten

Bij bestellingen vanaf € 40,00 in Nederland worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dit aankoopbedrag wordt er € 4,95 voor Mailbox 0-2kg in rekening gebracht. De verzendkosten buiten Nederland worden getoond bij het afrekenen.