SYNNY Collecties

Gepubliceerd op 18 juni 2023 om 11:37

Wij vinden het echt gaaf om je te mogen vertellen dat voor de handgemaakte SYNNY sieraden nu collecties zijn. Op deze manier willen wij onderscheid kunnen maken in de soort unieke sieraden. Wil je juist lekker opvallen met stoere sieraden of ga je toch voor een iets rustigere uitstraling? De collecties sluiten dan ook helemaal aan waar SYNNY voor staat en dat is: avontuurlijk, chic, creatief, eigen, passievol en plezierig.

 

Naast dat wij in de namen van de producten hebben vermeld bij welke collectie deze hoort, kan je nu ook vanuit de HOME pagina en die van de COLLECTIES gemakkelijk zoeken. Kies hierdoor eenvoudig wat er bij je past!

 

Hieronder stellen wij graag de collecties aan je voor. Deze bestaat nu uit:

BE ADVENTUROUS

Deze collectie is een tikkeltje gewaagd. Met deze sieraden val je lekker op door de kleuren, glitters en eigen stijl die wordt gebruikt. 

 

BE CLASSIC

Met deze klassieke collectie wordt jij zeker gezien! De combinaties zijn een musthave bij een feestelijke gelegenheid.

 

BE DREAMY

Droom jij niet heerlijk weg van een mooie stranddag? Bij deze collectie zijn tinten gekozen om een beach look te creëren. 

 

BE FESTIVE

Maak van iedere dag een feestje! De opvallende kleurencombinaties hebben een speelse uitstraling waarmee jij de hele dag schittert. 

 

BE SWEET

Hoe schattig zijn deze sieraden!? Ze hebben naast de zachte uitstraling ook een chique uitstraling. 

 

BE ZEN 

Voor deze sieraden zijn rustige kleuren gebruikt. Wil jij iets minder opvallen en toch iets unieks dragen, dan is deze collectie helemaal voor jou! 

 

Ready to BE SYNNY?

BE SYNNY, BE…….

 

Wil je graag meedenken over een nieuwe SYNNY collectie of heb jij een ander leuk idee, laat het ons dan weten in een reactie hieronder. En blijf op de hoogte van onze nieuwe ontwikkelingen door ons te volgen op social media en/of meld je aan voor onze nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.